Bidra som privatperson

Bli supporter och månadsgivare

Som supporter och månadsgivare möjliggör du för A Non Smoking Generation att arbeta för ett samhälle fritt från tobak. Du bestämmer själv hur mycket du vill ge och du kan ändra månadsbeloppet när du vill.

Klicka här för att fylla i dina uppgifter. Ger du minst 100 kr i månaden får du en t-shirt utan extra kostnad!

För att bidra med engångsbelopp – Swisha: 123 90 1979 5.

Tack för ditt bidrag!

Du kan när du vill säga upp ditt givande.

Vi innehar 90-konto, kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll och är medlemmar i FRII. Här kan du läsa mer om vår ekonomi samt våra policyer och riktlinjer.

Tillbaka till toppen
Swish

För att stödja vårt långsiktiga arbete att hjälpa Sveriges unga till ett tobaksfritt liv, Swisha valfritt belopp till; 123 90 1979 5

Tack!

Tillbaka till toppen
Plusgiro & Bankgiro

Genom att göra en insättning på vårt 90-konto kan du bidra med en valfri gåva. Alla bidrag är viktiga – stora som små.

Använd plusgiro 90 1979-5 eller bankgiro 901-9795.

Tillbaka till toppen
Gåvoshop

Här hittar du utvalda produkter med vår snygga logga på, som visar att du tar ställning i tobaksfrågan och stödjer vår verksamhet.

Besök gåvoshoppen.

Tillbaka till toppen
Egen insamling

Starta egen insamling – bidra till vår verksamhet!

På insamlingssajten Zohero kan du registrera en egen insamling för att stödja vårt arbete för en rökfri generation. Genom att sprida din insamling i sociala medier kan du uppmana familj och vänner att sponsra med ett bidrag.

Tillbaka till toppen
Hyllningsgåva

Vill du hylla någon som fyller år, åstadkommit något bra eller som helt enkelt förtjänar att bli uppmärksammad – beställ ett hyllningsbrev i vår gåvoshop eller gör en insättning till oss på vårt 90-konto: plusgiro 90 1979-5 eller bankgiro 901-9795.

(Vill du hellre ha ett inbetalningskort: maila info@nonsmoking.se och be om det.)

Oavsett om du väljer att göra insättningen via internet eller via din bank, är det viktigt att du i meddelandefältet uppger att det är en hyllningsgåva, namnet på den du vill hylla samt dennes adress. Vi skickar ett hyllningsbrev direkt till mottagaren.

Tillbaka till toppen
Minnesgåva

För att hedra minnet av en person kan du ge en minnesgåva till A Non Smoking Generation.

Det gör du genom att beställa ett minnesblad i vår gåvoshop eller göra en insättning till oss, på vårt 90-konto: plusgiro 90 1979-5 eller bankgiro 901-9795.

(Vill du hellre ha ett inbetalningskort: maila info@nonsmoking.se och be om det.)

Oavsett om du väljer att göra insättningen via internet eller via din bank, är det viktigt att du i meddelandefältet uppger att det är en minnesgåva, namnet på den du vill hedra minnet av och adressen till den personen du önskar ska få minnesbladet. Därefter kommer vi att skicka ut minnesbladet till den person som ni uppgett.

Frivilligorganisationernas insamlingsråd (FRII) har ett samarbete med Fonus där du kan läsa mer om minnesgåvor.

Tillbaka till toppen
Sprid vårt budskap

Ett sätt att bidra är att hjälpa oss att sprida vårt budskap. Tagga dina bilder i sociala medier med #nonsmoking, eller pinga oss med @nonsmokinggeneration på Instagram.

Vi blir jätteglada om du delar, gillar, re-grammar och re-tweetar våra budskap. Det gör att fler kan uppmärksamma vårt arbete att få så många ungdomar som möjligt att låta bli tobak!

Vi finns på facebook, twitter, youtube och instagram!

Tillbaka till toppen
COPYRIGHT © a non smoking generation 2014