Nu kan du tjäna pengar till lagkassan eller klassresan och samtidigt göra en insats för en rökfri generation!

För att ännu fler ska få hjälp med att skapa tobaksfri skoltid och sprida kunskaperna om miljöförstöringen och barnarbetet på tobaksplantage runt om i världen har vi tagit fram en guldvinge som symbol för starka och tobaksfria barn och ungdomar.

Bland annat finns den nu som berlock eller armband att köpa i vår webbshop och nu behöver vi din hjälp med att pärla och sälja dessa fina armband. Genom att pärla och sälja 100 st armband kan klassen eller laget tjäna 5.000 kr. Är man en klass eller ett lag på 20 elever eller spelare så blir det 5 st armband att pärla och sälja per person.

Prata med någon vuxen (förälder, lärare eller lagledare) som kan kontakta oss (man förbinder sig att köpa material för 9.900 kr och att de färdiga armbanden får säljas för 149 kr st) så får ni all den information som ni behöver för att komma igång. Armbanden kan göras i tre olika färger (grön, rosa, svart) och tre olika storlekar (S, M, L).

Så här går det till:

1. Beställ: En vuxen gör beställningen av material och handledning för att kunna pärla 100 armband.
2. Pärla: När materialet är levererat sätter ni igång och pärlar – gärna tillsammans så att en vuxen kan hjälpa er om det behövs. Titta gärna på vår instruktionsfilm. Särskilt viktigt är det att knuten görs rätt så att den inte går upp!
3. Paketera: Armbanden paketeras sedan tillsammans med den information som medföljer – så att köparen förstår att det är ett armband som inte bara är fint men också bidrar till fler tobaksfria barn och ungdomar!
4. Sälj: När armbanden är klara och paketerade är det dags att sälja! Sälj till släktingar, vänner och grannar – eller köp själv och ge bort till någon du tycker om!
5. Ta betalt och betala: Var nog med att sälja och ta betalt i god tid. Använd gärna swisch när du säljer – det brukar underlätta försäljningen! 60 dagar efter levererat material ska fakturan till A Non Smoking Generation vara betald.

Lycka till!

Beställ här:

Namn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Meddelande

 Härmed intygar jag att jag är över 18 år samt betalningsvillkor på 60 dagar från leverans av pärlpaket.

Tillbaka till toppen